Smarryswiss
Smarrypinnar eller Delikatessbollar, delade och hela!
Vaniljglass, kulor eller i bitar
Bananer skivade
Lätt vispad grädde
Chokladsås
Varva allt i en skål och dekorera med chokladsås.
Smarrycake (8 portioner)
125 g Philadelphiaost
2 dl Socker
3 dl Vispgrädde
1,5 tsk Vaniljsocker
3 Äggulor
9 st Gille havrekakor
8 st Smarry Delikatessbollar Cocos
Blanda philadelphiaosten, sockret och vaniljsockret i en skål och vänd ner äggulorna en och en.
Vispa grädden halvhård och blanda ner i smeten.
Krossa Gille havrekakorna, täck med 2/3 av krosset botten av en form med avtagbara kanter.
Dela Smarry Delikatessbollar Cocos på mitten och ställ dem ovanpå krosset.
Häll smeten över cocosbollarna, strö resten av Gille havrekakorna ovanpå.
Ställ in formen i frysen minst 3 timmar.
Serveras något tinad. Dekorera ev. med kiwiskivor ovanpå samt citronmeliss innan servering.
Njut!